Strømsborg, Linn : ROSKILDE roman (p3)

124.50 kr
( 124.50 kr )
249.00 kr
Du sparer: 124.50 kr

Roskilde er alltid et sted å dra. Særlig for kidsa, men ikke utelukkende. Det er et sted å bli musikalsk oppdatert, festivalt innlosjert og sosialt engasjert. Debutant Linn Strømsborg (f. 1986) er selverklært roskildetjei, hun har vært der fem år på rappen og skrevet ei bok om og fra disse dagene og åra

Varenr: Askbok.no -6124
Tilgjengelighet: På lager

Linn Strømsborg
ROSKILDE

roman

Roskilde er alltid et sted å dra. Særlig for kidsa, men ikke utelukkende. Det er et sted å bli musikalsk oppdatert, festivalt innlosjert og sosialt engasjert. Linn Strømsborg er selverklært roskildetjei, hun har vært der fem år på rappen og skrevet ei bok om og fra disse dagene og åra.

Vi følger ei jente med tre venner i to telt, fra konsert til konsert, scene til scene, dag til natt og ølbrett til ølbrett. Det er ikke bare fest, så klart, men det er festival, og Strømsborg klarer å fange det både smått nostalgiske og desidert tidløse rommet som hvert år oppstår på ei svær mark i Danmark. Ei lykkebok!

Linn Strømsborg (f. 1986) debuterte i 2009 med boken Roskilde. Hun er født og oppvokst på Furuset, som så mange andre bra folk før henne. 

"Strømsborg skriver godt (...) Roskilde er autentisk, frisk og energisk. Og som de fleste romaner handler den om kjærligheten, egentlig." Cathrine Krøger, Dagbladet

"Jag kommer att återkomma till den här boken på samma sätt som berättarjaget återkommer till Roskildefestivalen. Både för att återuppleva gamla minnen (både privata och de från boken) och för att skaffa mig nya (...) Och det blir svårt att hålla ögonen torra vid läsningen." Rasmus Thedin, Tidningen Kulturen (Sverige)

"Strømsborg lugnar mig med sin indieidyll ... Roskilde är en idyllroman om - och kanske också för - nordiska indiekids utan bekymmer i alla åldrar. Dess prosa flödar snabbt, ofta i form av en sorts hopningar eller uppräkningar: ett lyckat sätt att redovisa, snarare än gestalta, den sorts intensitet som sextio-sjuttio tusen människor kan skapa tillsammans under de extatiska undantagsdygn som en rockfestival kan (bör?) vara." Jenny Tunedal, Aftonbladet (Sverige)

"Dette kommer til å stå igjen som en av bokhøstens store positive overraskelser." Øystein Aldridge, Universitas

Utgitt av Flamme Forlag 2009
Isbn 9788202311551
Heftet, 140 sider
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE