Ruste, Arne : PIKEN I BAKSPEILET Bihistorier roman (h2)

184.50 kr
( 184.50 kr )
369.00 kr
Du sparer: 184.50 kr

Piken i bakspeilet er en roman av historier, digresjoner og sidespor, fylt av begjær og forelskelse, smerte og sorg. Det er en roman om kvinnen, og ikke minst muligheten for endelig å møte igjen den du elsker etter mange år. 

Varenr: Askbok.no -6084
Tilgjengelighet: På lager

Arne Ruste
PIKEN I BAKSPEILET
Bihistorier

roman

Lysende kvinneportretter fra anerkjent forfatter

Hovedpersonen i denne romanen er en godt voksen mann. Han er på vei med bil for å besøke sin kone som befinner seg på et pleiehjem med alvorlig demens, så alvorlig at hun ikke engang husker ham. På veien får han øye på en ung kvinne i bakspeilet i bilen. Han får en følelse av at hun gjør signal til ham, og dette får ham til å spore av fra ruten sin og begynne å følge etter henne.

Samtidig blir en serie minner vekket til liv i ham, minner om forskjellige kvinner som han har møtt på forskjellige tidspunkter i livet sitt, og som har gjort sterkt inntrykk på ham. Gjennom disse minnene tegner forfatteren noen lysende kvinneportretter, både av kvinner i kunsten, litteraturen og de i kjøtt og blod.

Arne Ruste er en anerkjent poet, essayist og gjendikter. Han er en mann med lang fartstid i norsk bokbransje, han var redaktør i Tiden på 80- og 90-tallet og han har blant annet vært medlem i det litterære råd.

Utgitt av Tiden 2009
Isbn 9788210050459
Innbundet, 374 sider
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE