Marthinsen, Thomas J.R. : DU fortellinger

174.50 kr
( 174.50 kr )
349.00 kr
Du sparer: 174.50 kr

En særegen litterær debut

Du er 34 fortellinger om 34 forskjellige mennesker. En bok om kjærlighet og død, erindringer og forestillinger. En bok om drittsekker og lottomillionærer, selvmordere og kjærestepar. Om vennskap og forviklinger, hukommelse og glemsel, om foreldre og gamle venner. Du handler om det som kanskje ikke er sant, men som kunne vært det. Den handler om å bry seg på avstand. Eller helt nært. For nært.

Anmelderne mener:

"Å debutere med bravur er etter min mening en dekkende karakteristikk av sandefjordforfatteren Thomas J.R. Marthinsens første litterære arbeid, fortellingssamlingen ”Du” [...] Jeg er imponert. Her har vi en fullblods forfatter allerede. Spennende å se hvordan han utvikler seg videre."
Finn Stenstad, Tønsberg Blad

"For oss som er oppvokst på åttitallet, med Spagetti à la Capri og My Little Pony, er «Du» ei rik minnebok. Marthinsen er tydelig en sucker for barndomsminner og hverdagslivets detaljer; han beskriver det vi har lett for å glemme – den spesielle lukta til en lærer, det aller første tungekysset – uten at det føles som en nostalgitripp."
Ellen Sofie Lauritzen, Klassekampen

"Du er en debut med stil og atmosfære"
Ingunn Økland, Aftenposten

"For øvrig gjelder det at samlingen i sum er flott. Det blir ganske sikkert, og gledelig, ikke med dette fra Thomas J.R. Marthinsens tastatur."
Stavanger Aftenblad

"Marthinsen har fortalt at han alltid har ønsket å bli forfatter. Med «Du» har han befestet på en solid måte at det er nettopp det han er. Boken er i sum intet mindre enn et imponerende stykke debutantarbeid."
Flemming Hoffmann Tveitan, Sandefjords Blad

"I Marthinsens bok driver følelsene fortellingene. Her er sinne, nysgjerrighet, begjær. Frastøtende menneskelighet og rørende medmenneskelighet." 
Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Utgitt av Gyldendal 2010
Isbn 9788205398054
Innbundet, 217 sider
Kun 1 eks igjen til tilbudspris.
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE 

Varenr: WSHOP-4435
Tilgjengelighet: På lager