Kristensen, Tom: Dødsriket

79.00 kr
349.00 kr
Du sparer: 270.00 kr

Rivertonprisen 2006 

Et bombeattentat mot en saudiarabisk prins i Jeddah mislykkes. Fire studenter fra Midtøsten planlegger et selvmordsangrep i Oslo, men en sprengladning går av ved en ulykke på Kringsjå studenthjem før de klarer å få satt aksjonen i verk...

Varenr: 1707162020

Tom Kristensen
Dødsriket

Thriller

Rivertonprisen 2006 

Et bombeattentat mot en saudiarabisk prins i Jeddah mislykkes. Fire studenter fra Midtøsten planlegger et selvmordsangrep i Oslo, men en sprengladning går av ved en ulykke på Kringsjå studenthjem før de klarer å få satt aksjonen i verk.

Da Tommy Tenvold slutter i den trauste jobben i Skattedirektoratet og i stedet hopper på en toppjobb i et nystartet, internasjonalt inkassofirma, aner han ikke at han er i ferd med å bli et offer for islamske jihadister. For i Oslo går det en saudiaraber rundt og tenker på hevn - en hevn så spektakulær at den vil skape sjokkbølger langt utover Norges grenser.

Dødsriket er Tom Kristensens femte thriller, og denne gangen handler det om internasjonal terrorisme. Hans tidligere bøker - En kule, Hvitvasking, Freshwater og Profitøren - har alle fått et stort publikum, og han hører til blant de fremste av dagens spenningsforfattere.


Utgitt av Bokklubben 2006
ISBN 9788252564297
Innbundet
Antall sider: 350