Isachsen, Knut : LYS OG LØGN dikt - (h1)

114.00 kr
( 114.00 kr )
228.00 kr
Du sparer: 114.00 kr

Knut Isachsen 
LYS OG LØGN

Dikt

Knut Isachsen skriver dikt med høyt språklig presisjonsnivå, kraftfulle bilder og et eksistensielt alvor som er få forunt.

Diktene hans er fortettede og de inneholder gjerne dristige postulater. Det er de store temaene i livet disse diktene handler om, men hos Knut Isachsen behandles disse temaene på en frekk og overraskende frisk måte. Ja, det er en ungdommelig faen-i-voldskhet han viser. Isachsen snur og vender på våre oppfatninger om opplagte sammenhenger i livet. Han har en varhet for det skakke og rare i form av humoristiske utsagn og språklige ablegøyer.

Om Lys og løgn

«Her er gode bilder av kontaktløse seksuelle møter, av en ikke imøtekommet lengsel etter å bli sett og forstått, og som etterlater tvil om forskjellen mellom kjærlighet og løgn, sannhet og usannhet.»
Arne Hugo Stølan, VG

«Knut Isachsens debutsamling er underlig og velkomponert. Han presser inn et helt livsløp på snaue førti sider dikt. Boka er sterk i sammenstillingen av lidenskapelig og lidenskapsløs mannlig seksualitet, med et tvetydig forhold til kvinner. Flere dikt inneholder velplasserte uttrykk for travel tosomhet. Det er en tilstrekkelig mørk samling til at jeg ser fram mot fortsettelsen.»
Tom Egil Hverven, Klassekampen

Utgitt av :k Kolon Forlag 2009
Isbn 9788205394872
Heftet, 45 sider

Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE  

Varenr: Askbok.no -6830
Tilgjengelighet: På lager