Egan, Jennifer: BØLLE PÅ DØRA roman (h5)

194.50 kr
( 194.50 kr )
389.00 kr
Du sparer: 194.50 kr

Jennifer Egan
BØLLE PÅ DØRA

roman

Vinner av Pulitzer-prisen 2011

En humoristisk og tankevekkende roman som tar tiden på pulsen og viser hva tiden gjør med oss og vår oppfatning av oss selv og samfunnet rundt oss. 

Her er boka som tar tiden på pulsen, har tatt amerikanske kritikere og lesere med storm og høstet et skred av litterære priser.

Romanen rommer en vev av fortellinger med røtter i punkrockens California og tråder inn i framtidens USA. Sentralt står livene til Bennie Salazar, punkrocker og senere stjerneprodusent, og Sasha, den unge kvinnen som jobber for Bennie og sliter med kleptomani.

Boka handler om å være ung, og plutselig være eldre. Den beveger seg fram og tilbake over 40 år, flytter seg mellom New York, San Francisco, Napoli og Afrika. Den fanger tidens nådeløse gang og teknologiens ubønnhørlige frammarsj som herjer med vår menneskelighet.

Bølle på døra har vunnet en oppsiktsvekkende lang rekke priser – bl.a. både Pulitzer-prisen og National Book Critics Circle Award – og er blitt en stor bestselger både i USA og i England. Bokrettighetene er solgt til 30 land. HBO har sikret seg TV-serierettighetene.

Oversatt av Kyrre Haugen Bakke MNO

Utgitt av Oktober / Bokklubben 2012
Isbn 978-82-495-0868-6
Innbundet, 381 sider
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE  

Varenr: Askbok.no -5220
Tilgjengelighet: På lager