Bråtveit, Inger og Cecilia Hansson: LOVEPROSJEKT (h15)

99.50 kr
( 99.50 kr )
199.00 kr
Du sparer: 99.50 kr

Inger Bråtveit - Cecilia Hansson
LOVEPROSJEKT

I ei lysnatt, frå høgmast til høgmast linjer av straum i dine hender, dirren frå hoftene, suget mellom saknet og svelget. Den spröda, gröna bristytan. Från alla master, stammar: ett ljus.

Loveprosjekt er ei dialog-poetisk undersøking av kjærleiken og seksualiteten, ein lyrisk dokumentar om kjærleikens kraft og krevjande transportetappar. Og om spennet mellom det som har vore demd opp og halde att, og det som kan, må og skal sleppast ut.

Loveprosjekt er ein vekselsong mellom to språk, der to poetiske røyster kryssast og smeltar saman i eit unikt og umetteleg univers.

"Den om lag hundre sider tjukke, hvite lefsa utgjør et særpreget og ukategoriserbart verk, eller prosjekt, denne bokhøsten. Det er noe så sjeldent som et tospråklig poetisk samarbeid … Her blir hvert ord formulert i et insisterende og altoppslukende presens, vi møter dirrende kropper og eksploderende stjerner. Et konsentrert kroppslig nærvær gjør seg gjeldende i hver setning, samtidig som dette nærværet fungerer som en innpakning til poetisk forskning og refleksjoner. For det slår meg at det Bråtveit og Hansson har levert, først og fremst er et bidrag til tenkning om kjærlighet og erotikk, et slags kjærlighetens og erotikkens manifest"
ASTRID HYGEN MEYER, NRK
 

Utgitt av Forlaget Oktober 2009
Isbn 9788249506637
Heftet
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE 

Varenr: Askbok.no -6413
Tilgjengelighet: På lager