Moen, Elisabeth Skarsbø : OLA BORTEN MOE Portrett av en pløyboy (h7)

174.50 kr
( 174.50 kr )
349.00 kr
Du sparer: 174.50 kr

Elisabeth Skarsbø Moen
OLA BORTEN MOE

Portrett av en pløyboy

Ola Borten Moes vei til makta har vært konfliktfylt og preget av motstandernes tap og nederlag. Boka Ola Borten Moe. Portrett av en Pløyboy viser hvordan han gang på gang har utfordret andres posisjon og politikk, og beskriver blant annet maktkampen med Liv Signe Navarsete, som toppet seg høsten 2012.

Dette er også historien om en odelsgutt som måtte ta over familiegården som svært ung, og som skulle forvalte den politiske arven etter bestefaren og Sp-høvdingen Per Borten. Som olje- og energiminister har Moe foretatt et dramatisk skifte i Senterpartiets olje- og energipolitikk, og uttalt at han skal «bore til Nordpolen». Resultatet har vært en opprivende og fortsatt uavklart konflikt blant de rødgrønne regjeringspartiene og med miljøbevegelsen.

Elisabeth Skarsbø Moen har skrevet et kritisk portrett av en av norsk politikks mest tydelige og kontroversielle maktpersoner. Om forfatteren: Elisabeth Skarsbø Moen (født 1971) er debattredaktør i VG. Tidligere har hun gitt ut bøker om Carl I. Hagen og Jens Stoltenberg. Skarsbø Moen er fra Fræna.

Illustrert med fotografier.

Utgitt av Vigmostad og Bjørke 2013
Isbn 9788241908859
Innbundet, 141 sider
Kun 1 eks igjen på tilbud
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE  

Varenr: Askbok.no -6931
Tilgjengelighet: På lager