Melnæs, Håvard: EN HELT VANLIG DAG PÅ JOBBEN Se og Hør fra innsiden (h10)

169.50 kr
( 169.50 kr )
339.00 kr
Du sparer: 169.50 kr

Håvard Melnæs
EN HELT VANLIG DAG PÅ JOBBEN
Se og Hør fra innsiden

Hva er det som gjør at Se og Hør blir lest av en million nordmenn hver uke? En vanlig dag på jobben er den medrivende, interessante og sjokkerende historien om Norges mest solgte ukeblad.

Sjekkheftejournalistikk
Håvard Melnæs arbeidet i bladet i nesten ti år, og fikk god innsikt i Se og Hør-redaksjonens arbeidsmetoder: Hvordan de casher ut store summer til kjendiser for å få historiene deres, hvordan de iscenesetter historier der det ikke finnes  noen og hvordan de hyrer paparazzi-fotografer til å fotfølge kongefamilien og andre kjendiser som ikke er «samarbeidsvillige».

Etisk nullpunkt?
Dette er også den tragiske fortellingen om bruken av Sven O. Høiby. Det elleville bryllupet med stripperen Renate utgjør et slags høydepunkt (eller bunnpunkt?) i beretningen. Mange kjendiser tjener på å stille opp for Se og Hør - det kan man
ikke alltid si om andre, mer utsatte grupper. Egne "skjebnereportere" kjører rundt med et trekors i bilen, sånn at de kan plante det i jorda når de tar bilde av en sørgende familie som nylig har mistet en av sine.

Juicy mediekritikk
Alle som av og til leser Se og Hør (hos tannlegen, selvsagt!) vil ha utbytte av å lese Håvard Melnæs' beretning fra innsida. Det er litt av hvert å lære om det norske samfunnet, og ikke minst er det like juicy som Se og Hør selv. Melnæs kan uvilsomt sitt håndverk.

Utgitt av Kagge forlag 2007
Isbn 978 82 489 0543 1
Innbundet, 285 sider
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE

Varenr: Askbok.no -5721
Tilgjengelighet: På lager