Holm, Arne O. : Ja, vi elsker SE OG HØR

169.50 kr
( 169.50 kr )
339.00 kr
Du sparer: 169.50 kr

Hemmelighetene bak verdens største ukebladsuksess

"Var så tykk at hun lå tynt an!", "Fikk beinet sydd på feil vei!", "Skiftet kjønn", "Firebarnsmor ble HIV-smittet etter voldtekt av ni afrikanere!", "Bjørg ante ikke at hun var gravid." De blir rammet av lynet, skjebnen, triste tilfeldigheter, eller de vinner i lotto. Ingenting er for rart, trist eller grusomt for Se & Hør.

Det er Gla '-saker eller triste saker side om side! "Vi gjør Norge gladere!" Bladet for "folk flest!" Det går et skille mellom kjendissaker og skjebnesaker, som omhandler helt alminnelige mennesker. Kjendisene er de utvalgte, med misunnelsesverdige liv ... alle de vanlige menneskene i Se & Hør er offer for ett eller annet.

Arne O. Holm har sett nærmere på Se & Hør og de som portretteres i bladet for finne kodene for en av tidenes største ukebladsuksesser. For å fortelle deres historie, men også for å utforske de metoder og oppfatninger bladet produserer og formidler til folk. Hvordan ser dette verdensbildet ut? Hvilke mytologier og koder er det de benytter? Hva er det de tilbyr folk flest? Hvem er folk flest, og hva er det de vil lese?

Ja, vi elsker Se og Hør går bak mytene om glad-bladet og forteller deg historier Se og Hør ikke vil fortelle deg. 

Utgitt av Kagge forlag 2007
Isbn 9788248907374
Innbundet, 214 sider
Kun 1 eks igjen til tilbudspris.
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE

 

Varenr: WSHOP-4391
Tilgjengelighet: På lager