Ved: Bokklubben Nye Bøker

Svendsen, Hanne Marie: Gullkulen - brukt bok

40.00 kr
( 40.00 kr )
80.00 kr
Du sparer: 40.00 kr

I all sin luftige poesi og frodige jordnærhet er dettefortellingen om menneskenes liv på jorden, om maktmisbruk, pengebegjær, rastløs tomhet, oppløsningstendenser. - Og om følgene av vår uforstand, vårt misbruk av jordkloden, fram til den dagen Gullkulen ikke vil mer. Og så? En forbløffende avslutning, himmelstrebende og ikke uten håp, i eventyrets ånd...

Varenr: 7081049
Tilgjengelighet: På lager

Hanne Marie Svendsen
Gullkulen
roman

Bokens baksidetekst:

Et eventyr av en bok - en fantastisk slektskrønike, en reise i tid og rom, hvor drøm og virkelighet, magi og realisme veves sammen. Generasjon etter generasjon følger vi beboerne på en øy i sentrum av verden..

Her er et mylder av skjebner. Mennesker dukker opp, og forsvinner, store menn - sterke kvinner, som fører historien videre. Og hele tiden er Maja Stina der, bæreren av Gullkulen, den som speiler verden og rommer tiden, og som verner henne mot å eldes.

I all sin luftige poesi og frodige jordnærhet er dettefortellingen om menneskenes liv på jorden, om maktmisbruk, pengebegjær, rastløs tomhet, oppløsningstendenser.

- Og om følgene av vår uforstand, vårt misbruk av jordkloden, fram til den dagen Gullkulen ikke vil mer. Og så? En forbløffende avslutning, himmelstrebende og ikke uten håp, i eventyrets ånd...

Utgitt av Bokklubben Nye bøker, H. Aschehoug & Co., 1986
Oversatt av Annie Riis
Originalens tittel: Guldkuglen. Fortælling om en ø
ISBN 82-574-0510-8
Innbundet, smussomslag
Brukt bok