Ved: Gyldendal

Setterfield, Diane: Den trettende fortellingen - brukt bok

20.00 kr
( 20.00 kr )
70.00 kr
Du sparer: 50.00 kr
En fengslende, klassisk roman om familiehemmeligheter, historiefortelling og bøkenes magi. En bok i samme tradisjon som Daphne du Mauriers Rebecca.
Varenr: 9788252566062x
Tilgjengelighet: På lagerDiane Setterfield :
Den trettende fortellingen

En fengslende, klassisk roman om familiehemmeligheter, historiefortelling og bøkenes magi. En bok i samme tradisjon som Daphne du Mauriers Rebecca.

Ingen vet hvem den sagnomsuste og gåtefulle forfatteren Vida Winter er. Hun har brukt hele sitt liv på å dikte historier om seg selv; den grufulle sannheten tåler ikke dagens lys. Nå, gammel og syk, ønsker hun å lette på mysteriets slør.

Den unge Margaret Lea er slått av parallellen mellom Vida Winters liv og sitt eget og takker ja til å skrive biografien hennes. Historien hun avdekker, er mørk og ubehagelig.

Den kretser rundt familien Angelfield: den vakre og egenrådige Isabelle, hennes bror Charles og de uregjerlige tvillingene Adeline og Emmeline. Det er en uhyggelig beretning om utemmet villskap og galskap, forbudt kjærlighet, brå død, forråtnelse og usynlige bånd.

Men hva er sannhet, og hva er diktning? Hva er Vidas historie, og hva er Margarets egen? Og hva er mysteriet om den trettende fortellingen?

OM FORFATTEREN
Diane Setterfield er i begynnelsen av førtiårene og bor i Yorkshire i England. Hun er akademiker. Den trettende fortellingen er hennes debutroman. Den gikk rett inn på førsteplass på The New York Times’ bestselgerliste.

Utgitt av Bokklubben / Gyldendal 2007
ISBN 9788252566062
Innbundet
Antall sider: 426
Brukt bok