Morton, Kate: Tilbake til Riverton - brukt bok

47.50 kr
( 47.50 kr )
95.00 kr
Du sparer: 47.50 kr

"Tilbake til Riverton" ble kåret til årets sommerbok i England i 2007. Den er en gave til alle som elsket Herskap og tjenere og Gosford Park, og til alle som er glad i god historie.

På det staselige familiegodset Riverton er det duket til fest en lun og varm sommerkveld i 1924. Prominente gjester har ankommet, og myk jazzmusikk surrer i bakgrunnen. Folk prater, danser og flørter. Så høres et skudd i natten. Den unge og lovende forfatteren Robbie Hunter har tatt livet av seg. De eneste øyenvitnene er to blendende vakre søstre, som aldri snakker sammen igjen. Hva er forbindelsen mellom dem og den døde forfatteren?

Den eneste som kjenner hele sannheten bak selvmordsmysteriet, er Grace, kammerpiken på godset. Hemmeligheten forblir skjult hos henne, men selv om årene går, klarer hun ikke å legge hendelsen bak seg. 75 år etter får hun uventet besøk.

Det er kombinasjonen av historiske detaljer, en gripende kjærlighetshistorie og et intrikat mysterium som gjør Tilbake til Riverton til en leseopplevelse utenom det vanlige. Hvis Agatha Christie og Jane Austen hadde skrevet en bok sammen, kunne resultatet blitt som dette! 

Utgitt av Schibsted forlag 2008
Isbn 978 82 516 2548 7
Innbundet,  smussomslag, 511 sider
Brukt bok

 Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send en mail til askbok.no@gmail.com

Varenr: WSHOP-4281
Tilgjengelighet: På lager