Ved: Aschehoug

Blackaby, Mark: ETTER LADY DAY HAR DET BARE GÅTT NEDOVER - brukt bok

40.00 kr
( 40.00 kr )
80.00 kr
Du sparer: 40.00 kr

Dette er en moderne røverhistorie fra et samfunn i moralsk oppløsning, det nyliberale England i punkernes og jappenes kjølvann, gjenskapt i Charlies springknivprosa. 

Varenr: 310041247
Tilgjengelighet: På lager

Mark Blackaby
ETTER LADY DAY HAR DET BARE GÅTT NEDOVER

roman

Originaltittel: Look What They've Done To The Blues (1999)
Oversatt av Inger Gjelsvik

Forlagets omtale:
Gideon Charles Lucas - Charlie blant venner - er nettopp sluppet ut etter ferdigsonet fengselsdom for ran. Han har mange han skal oppsøke og han er blakk. Han er forelsket i husvertens datter og han hater og frykter sin rike og mektige tvillingbror Alan.

Likevel er det lys i tunnelen. Charlie er pen nok til å få mannekengoppdrag og intelligent nok til å skaffe seg penger uten å ta en streit jobb. Partneren fra ranet er døende, og han overlater sin del til Charlie. Men det er Alan som kontrollerer utbyttet. Charlrie må slåss for å få det som tilkommer ham.

Dette er en moderne røverhistorie fra et samfunn i moralsk oppløsning, det nyliberale England i punkernes og jappenes kjølvann, gjenskapt i Charlies springknivprosa. Han er kjentmann i Londons mest lurvete bydeler, befolket av utpressere, torpedoer, lykkejegere og posører. Han er den eneste sjarmerende av dem.
Det blir hans redning.

Utgitt av Aschehoug 2000
Isbn 8203203264
Innbundet, smussomslag ved Cathrine Halsør
311 sider, 8vo
Brukt bok