Ved: Den norske Bokklubben

Jersild, P.C: Barneøya - brukt bok

35.00 kr
( 35.00 kr )
70.00 kr
Du sparer: 35.00 kr
Den snart 11 år gamle Reine Larsson slenger seg på sykkelen og vingler ut i verden, dvs. Stockholm. Moren tror han er på feriekolonien Barneøya og med fingerte brev og ustanselige bønner om flere lommepenger lar Reine henne leve i den tro. Dermed kan han fritt utforske livets gåter. Det er ikke småtterier det gjelder, han vil finne intet mindre enn alle tings skjulte mening, vitsen med livet, døden, Gud og universet.
Varenr: 803031318x
Tilgjengelighet: På lager

Ask Antikvariat tilbyr brukt utgave av:

P.C. Jersild
Barneøya
roman

Bokens baksidetekst:
I denne roman lar P.C. Jersild, en av Sveriges mest suksessrike forfattere gjennom tidene, den snart 11 år gamle Reine Larsson slenge seg på sykkelen og vingle ut i verden, dvs. Stockholm.

Moren tror han er på feriekolonien Barneøya og med fingerte brev og ustanselige bønner om flere lommepenger lar Reine henne leve i den tro. Dermed kan han fritt utforske livets gåter. Det er ikke småtterier det gjelder, han vil finne intet mindre enn alle tings skjulte mening, vitsen med livet, døden, Gud og universet.

Og det haster. For: Den dagen han kom i puberteten ville alt være forbi. Da ville han bli trukket inn i de voksnes anliggender, og det ville ikke være noen vei tilbake. Han vil bli fanget inn av kåthet og annet svineri, han ville aldri mer ha rene tanker.

Den norske bokklubben, 1983
Oversatt av: Einar Schøning
Originalens tittel: Barnens ø
ISBN 8252511635
Innbundet, pent eksemplar
Brukt bok