Ved: Pax forlag

Maupin, Armistead: KANSKJE MÅNEN - brukt bok

40.00 kr
( 40.00 kr )
80.00 kr
Du sparer: 40.00 kr

KANSKJE MÅNEN er en varm og vittig roman om filmens og kjærlighetens myter, om det å være annerledes enn gjennomsnittet, og om å slåss for et anstendig liv. Utgitt av Pax / Cappelens Bokklubb 1994

Varenr: 310201515
Tilgjengelighet: På lager

Armistead Maupin:
KANSKJE MÅNEN

Originaltittel: Maybe the Moon (1992)
Oversatt av Jón Sveinbjørn Jónsson

Forlagets omtale:
Cadence Roth, hovedpersonen i denne romanen, er en kortvokst kvinne med store drømmer og ambisjoner. Hun har gjort suksess i Hollywood, men det er det ikke mange som vet.

Kamuflert i gummidrakt var hun den hemmelige stjernen i filmen om ''Mr. Woods'', fantasifiguren i en av tidenes mest populære familiefilmer. Men rollene vokser ikke på trær for en kvinne som er 80 centimeter høy, og Cadys karriere som sanger og skuespiller stagnerer.

I påvente av bedre tider, og oppgaver som er hennes talent verdig, livnærer Cady seg med tilfeldige jobber, blant annet som klovn i barneselskaper. Men også dette livet har sine gleder. I teatergruppen hun spiller sammen med møter hun Neil - en stor, flott, svart og sexy pianist. En vakker kjærlighetshistorie utvikler seg, og får sin tid.

KANSKJE MÅNEN er en varm og vittig roman om filmens og kjærlighetens myter, om det å være annerledes enn gjennomsnittet, og om å slåss for et anstendig liv.

Utgitt av Pax / Cappelens Bokklubb 1994
Innbundet, smussomslag
314 sider, 8vo
Brukt bok