Ved: Ex Libris

Fine, Anne: Giftormen - brukt bok

45.00 kr
( 45.00 kr )
90.00 kr
Du sparer: 45.00 kr

Professor Laidlaw, en kultivert og korrekt mann i midten av 40-årene med et velordnet ungkarsliv, innleder et forhold til en av sine studenter

Varenr: 211081401
Tilgjengelighet: På lager

Anne Fine
GIFTORMEN
roman

Originaltittel: The Killjoy (1986)
Oversatt av Tone Formo

Forlaget skriver:
Professor Laidlaw, en kultivert og korrekt mann i midten av 40-årene med et velordnet ungkarsliv, innleder et forhold til en av sine studenter. Alicia er tjue år yngre, og professorens diametrale motsetning.

Hun fascineres av professorens vansirethet, mens han på sin side tiltrekkes av Alicias likegladhet og middelmådighet. Forholdet utvikller seg i en farlig retning - i en blanding av lidenskap, nysgjerringhet, egoisme, fascinasjon og det tvers igjennom skruppelløse. Mens Alicia leker med heslighet og fare, låser professoren seg fast i en destruktiv og besettende lidenskap.

Skotske Anne Fine er mest kjent for sine barne- og ungdomsbøker. Flere av disse er prisbelønte, og oversatt til en rekke språk.

Med 'Giftormen' plasserte hun seg selv i 1986 på det litterærre kartet som voksenbok-forfatter, og publikum og presse viste at de satt pris på også denne delen av forfatterskapet. De fleste kritikere kalte boka en oppsiktsvekkende debut, og Anne Fine mottok The Scottish Art Council Book Award for den.

Utgitt av Ex Libris as 1993
Innbundet, smussomslag
Isbn 82-7384-376-9
205 sider, 8vo
Brukt bok