Ved: Gyldendal

Behn, Ari: Entusiasme og raseri

174.50 kr
( 174.50 kr )
349.00 kr
Du sparer: 174.50 kr
Entusiasme og raseri er en roman om suksess og katastrofe, om et liv som elsket og beundret, om sult som ikke lar seg stille, om Norge og Las Vegas og en forbløffende vakker munn. Utgitt av Gyldendal 2006
Varenr: 705141224
Tilgjengelighet: På lager

Ari Behn:
Entusiasme og raseri
roman

Forlagets omtale:

En roman om to grådige mennesker som jubler og banner seg gjennom tilværelsen, en reise til kjærlighetens og modernitetens underverden.

Entusiasme og raseri er en kjærlighetsroman og en kjærlighetstragedie, en moderne odyssé inn i en verden der hengivelse og nytelse er målet, overdrivelsene middelet.Når kjærligheten treffer, treffer den med jubel, svir og ødeleggelse.

Entusiasme og raseri er romanen om Kryx, som aldri har vært beskjeden selvgod og sjenerøs har han tatt for seg av andre menneskers kjærlighet, oppmerksomhet, forakt. Så møter han Vera Sara, like grådig og forsluken, og med en sult som ikke lar seg mette. Nå vil hun ha Kryx, og Kryx lar seg ta ... men tar også igjen.

Entusiasme og raseri er en roman om suksess og katastrofe, om et liv som elsket og beundret, om sult som ikke lar seg stille, om Norge og Las Vegas og en forbløffende vakker munn.

Utgitt av Gyldendal 2006
Isbn 8205358214
226 sider