Holt, Paul: GRØNN GASTRONOMI - brukt bok (h2)

55.00 kr
( 55.00 kr )
110.00 kr
Du sparer: 55.00 kr

Paul Holt
GRØNN GASTRONOMI

I serien Hageselskapets Håndbøker

Dette er en vegetarisk kokebok som vil få inkarnerte kjøttspisere til å se seg om etter grønnsaker. 

Forfatteren skriver også om mat i økologisk perspektiv. 

Paul Holt har tidligere vært kokk i restauranten 'Det Grønne Køkken' i København. Den som vil dele hans erfaringer kan selv gjøre sitt kjøkken 'grønt', og oppleve at sunnhet er en måte å leve på. 

Rikt illustrert med tegninger. 

Utgitt av Grøndahl & Søn / Det Norske Hageselskap 1979
Isbn 82-504-0348-7
Heftet, 189 sider
Brukt bok
Vær oppmerksom på at vi stort sett kun har 1 eksemplar av de brukte bøkene. Bildene er av eksemplaret vi har på lager.  
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE 

Varenr: Askbok.no -5250
Tilgjengelighet: På lager