FANGET Mat fra fjell, skog og vidde - med vinanbefalinger - brukt bok (h4)

80.00 kr
( 80.00 kr )
160.00 kr
Du sparer: 80.00 kr

FANGET
Mat fra fjell, skog og vidde - med vinanbefalinger

Et samarbeid mellom kokk Tommy Østhagen, vinkelner Dan Lystad, fotograf Baard Næss og tekstforfatter Lasse Andreassen

Boken inneholder oppskrifter på mat fra fjell, skog og vidde. Det blir benyttet svært lite ferdigvarer og halvfabrikata, og noen retter er tidkrevende og kompliserte, mens andre er enklere og raskere å lage. Har ordforklaringer.

Fire entusiaster står bak samarbeidsprosjektet som handler om mat fra fjell, skog og vidde. Boken er ikke bare en kokebok, men like mye en naturfotografisk reise signert den anerkjente fotografen Baard Næss.

Boken er .langt fra en ren viltkokebok. På rundt 200 sider presenteres oppskrifter over en lav sko. Rein, elg, rådyr og hare er så absolutt med, men denne boken er mer på viddene enn som så. Både storfugl, orrfugl, rype, due og and er representert med omtale og oppskrifter. Det samme er abbor, laks, harr, gjørs, gjedde, røye, ørret og kreps.

Et eget kapittel tar dessuten for seg retter av molte, bringebær, markjordbær og blåbær.

Rettene i "Fanget mellom to permer" komponeres av NM-kokk Tommy Østhagen. Vin- og andre drikketips leveres av Dan Lystad, dobbel norgesmester og vinkelner på Le Canard i Oslo. Tekstforfatter Lasse Andreassen fører det hele i pennen. .Pepper as står som ansvarlig utgiver, og alle matrettene er fotografert av Baard Næss og Mattis Bjørnsen, begge ansatt i Inkognito.

Utgitt av Pepper 2003
Isbn 82-92527-02-8
Innbundet, 192 sider, format 21 x 27,5 cm
Brukt bok
Vær oppmerksom på at vi stort sett kun har 1 eksemplar av de brukte bøkene. Bildene er av eksemplaret vi har på lager. 
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE

Varenr: Askbok.no -5142
Tilgjengelighet: På lager