Ved: Damm

Gordon, Peter: Salater fingermat - hovedrett - dessert

199.00 kr

Fusion food-kokken Peter Gordon utvider salatbegrepet til å gjelde både canapésalater, salater med grønnsaker, ost, fisk og sjømat, kylling og dessertsalater.

Varenr: 9788204120403x

 

Peter Gordon :
Salater

fingermat - hovedrett - dessert

I denne boken presenteres et stort utvalg smakfulle salater med nye og spennende kombinasjoner av ingredienser og smaker.

Fusion food-kokken Peter Gordon utvider salatbegrepet til å gjelde både canapésalater, salater med grønnsaker, ost, fisk og sjømat, kylling og dessertsalater.

Her finner du blant annet en fristende salat av rådyrcarpaccio med aubergine, lime og spisskummen, en deilig salat av kylling, reker, avokado, pekannøtter og mango og en søt dessertsalat med nektarin, plomme, litchi og basilikum.

Oversett og tilrettelagt for norske forhold av Wenche Tømt.

Utgitt av Damm 2006
ISBN 9788204120403
Innbundet

Antall sider: 159