Ved: Gyldendal

Walters, Minette: Plagede sinn - brukt bok

30.00 kr
( 30.00 kr )
60.00 kr
Du sparer: 30.00 kr

Hva er forbindelsen mellom en gruppevoldtekt av en tenåringsjente og drapet på en forsvarsløs, gammel kvinne? Howard Stamp, som er mentalt tilbakestående, blir anklaget for å ha drept bestemoren sin, Grace Jeffries; det eneste mennesket som forsto og beskyttet ham. Omtrent samtidig blir en tenåringsjente voldtatt av tre skolekamerater i en park i nærheten. Noen dager senere er hun forsvunnet...

Plagede sinn er Minette Walters' ellevte kriminalroman.

Varenr: 1706081525
Tilgjengelighet: På lager

Minette Walters
Plagede sinn

Krim

Hva er forbindelsen mellom en gruppevoldtekt av en tenåringsjente og drapet på en forsvarsløs, gammel kvinne? Howard Stamp, som er mentalt tilbakestående, blir anklaget for å ha drept bestemoren sin, Grace Jeffries; det eneste mennesket som forsto og beskyttet ham. Omtrent samtidig blir en tenåringsjente voldtatt av tre skolekamerater i en park i nærheten. Noen dager senere er hun forsvunnet.

Tilsynelatende er det ingen forbindelse mellom de to hendelsene. Howard hevder han er uskyldig, men blir likevel dømt, selv om bevisene mot ham er svake. Han ender med å ta livet av seg i fengselet, 23 år gammel.

Tretti år senere skriver antropologen Jonathan Hughes en bok der saken får bred omtale. Han finner urovekkende uoverensstemmelser i bevisførselen mot Howard og er overbevist om at han ble offer for et justismord. Men hvis Howard Stamp ikke myrdet Grace Jeffries, hvem er da den skyldige? Og hvor er tenåringsjenta, som fortsatt er savnet?

Plagede sinn er Minette Walters' ellevte kriminalroman.

Utgitt av Gyldendal 2005
Pocket
Antall sider: 397
Brukt bok