Ved: Aschehoug

Thørring, Jorun: Tarantellen - brukt bok

37.50 kr
( 37.50 kr )
75.00 kr
Du sparer: 37.50 kr

Den nordnorske spesialetterforskeren Orla Os er ansatt i det franske politiet og blir satt på Tesson-saken. Etter hvert avdekker hun og hennes kolleger historier om svik og skyld og gamle synder. Tiden sletter ikke alltid alle spor. Og i utkanten av begivenhetene sitter det en og spinner et farlig nett . og venter på neste offer...

Varenr: 1707151733
Tilgjengelighet: På lager

Jorun Thørring
Tarantellen 

Kriminalroman 

Eiendomsmagnaten Marc Tesson og hans respekterte familie tilhører det øvre sosiale lag i Paris og lever stille og tilbaketrukket. 40 år tidligere måtte de rømme hals over hode fra et borgerkrigsrammet Algerie. I kjølvannet.lå flere døde personer og store personlige tap..

En novemberkveld i Paris forsvinner et familiemedlem. Dagen etter blir bilen hans funnet med liket av en ung, ukjent kvinne i baksetet.

Den nordnorske spesialetterforskeren Orla Os er ansatt i det franske politiet og blir satt på Tesson-saken. Etter hvert avdekker hun og hennes kolleger historier om svik og skyld og gamle synder. Tiden sletter ikke alltid alle spor. Og i utkanten av begivenhetene sitter det en og spinner et farlig nett . og venter på neste offer. Tarantellen er Jorun Thørrings tredje kriminalroman.

Utgitt av Aschehoug / Bokklubben 2007
ISBN 9788252567274
Innbundet, smussomslag, ulest
Antall sider: 414
Brukt bok