Nesbø, Jo: Panserhjerte - brukt bok

35.00 kr
( 35.00 kr )
70.00 kr
Du sparer: 35.00 kr

To kvinner er funnet drept i Oslo, begge har druknet i sitt eget blod. Det mystiske er at stikksårene i ansiktene til de døde er blitt påført fra innsiden av munnen.

Kaja Solness fra Voldsavsnittet blir sendt til Hong Kong for å oppspore en mann som er deres eneste spesialist på seriedrap, Harry Hole..

Varenr: 1707162053
Tilgjengelighet: På lager

Jo Nesbø
Panserhjerte

krim

Gjør deg klar til en forrykende reise med Harry Hole i førersetet. En reise full av turbulens og grusomheter. En reise på jakt etter en morder som tyr til drapsmetoder du ikke i din villeste fantasi kan forestille deg ...

Panserhjerte møter du en morder som jakter lik en leopard. Han sniker seg innpå deg i mørket og regulerer pusten slik at han puster i takt med deg. Holder pusten når du holder pusten. Står helt inntil deg uten at du merker det. Og har et drapsvåpen som får alle andre til å blekne: Leopolds grusomme eple. Da to kvinner blir funnet drept i Oslo med stikksår i munnen, druknet i sitt eget blod, har morderen bare så vidt startet jakten på dem som må drepes før oppdraget er fullført.

Fra Ustaoset til Kongo
Politiet står uten spor. Harry Hole har rømt til Hongkong, der han prøver å dope seg vekk fra alle personlige og økonomiske bekymringer. Den vakre Kaja Solness ved Voldsavsnittet i Oslo blir sendt til Hongkong av sin sjef Gunnar Hagen. Hole trengs i Oslo for å lede etterforskningen. Han får vite at faren ligger for døden, og blir derfor motvillig med tilbake. Så skjer nye drap. Reisen har startet, og veien fra turisthytta på Ustaoset til boblende kratere i Kongo er kortere enn du tror. På det ene stedet kan årsaken til galskapen være begravd. På det andre er kanskje uhyret bak galskapen å finne ...

Sinnssyk regi
Panserhjerte er en forrykende krimgrøsser, der morderen spiller kort med djevelen, og hver gang trumfer med et drap. En sak med en så sinnssyk regi at du står måpende igjen når du har løsningen. Så viser det seg på typisk Nesbøvis at du likevel ikke har den. At Nesbø nok en gang tyner nervene dine til siste slutt. Og midt i turbulensen står Harry Hole mer fjellstøtt enn noen gang. Gled deg til et forrykende krimeventyr!

Dette er den åttende romanen om Harry Hole.

Utgitt av Bokklubben / Aschehoug 2009
ISBN 9788252572834
Innbundet, smussomslag
Antall sider: 638
Brukt bok