Ved: Gyldendal

Scheen, Kjersti: Den syvende synd - brukt bok

45.00 kr
( 45.00 kr )
90.00 kr
Du sparer: 45.00 kr

Margaret Moss får bruk for alle sine gamle knep i en ulik kamp, der fienden har tråder langt inn i det lokale kultur- og næringsliv

Varenr: 612201524
Tilgjengelighet: På lager

Kjersti Scheen
Den syvende synd

Kriminalroman

Forlagets omtale:
Margaret Moss, privat etterforsker, har hatt en dårlig sommer på alle måter. Hun har ebbe i kassa, prikker for øynene, skjelvende knær og liten livslyst.

Grepet av plutselig desperasjon setter hun seg på flyet til Stavanger for å se igjen en tilfeldig kjæreste. Det skulle hun aldri ha gjort. På de forblåste Jærstrendene blir hun vitne til helt andre ting enn hete omfavnelser – og hennes livs største blå øye er et faktum.

Moss får bruk for alle sine gamle knep i en ulik kamp, der fienden har tråder langt inn i det lokale kultur- og næringsliv. Flaks og intuisjon kommer henne imidlertid til hjelp – som vanlig – og om skurkene har venner innafor de herskende klasser, har Moss til gjengjeld havnet trygt blant de lave, men morsommere sådanne: Oppsagte verftsarbeidere, rockemusikere og gamle kommunister.

Hønaskinn heter gåsehud i Stavanger, og mye hønaskinn blir det på Moss i de bakkete gatene under seks forskjellige vestlandsvær på en gang.

Utgitt av Gyldendal 2000
Isbn 8205275521
Innbundet, smussomslag
222 sider, 8vo
brukt bok