Ved: Aschehoug

James, P.D. : Det svarte tårnet

174.50 kr
( 174.50 kr )
349.00 kr
Du sparer: 174.50 kr

Politiinspektør Adam Dalgliesh holder på å komme seg etter en svært alvorlig sykdom da en gammel familievenn, Fader Baddeley, ber ham om hjelp

Varenr: 1304191105
Tilgjengelighet: På lager


P.D. James  :
Det svarte tårnet

Politiinspektør Adam Dalgliesh holder på å komme seg etter en svært alvorlig sykdom da en gammel familievenn, Fader Baddeley, ber ham om hjelp. Baddeley er prest ved Toynton Grange, et trist og isolert privathjem for unge mennesker som lider av uhelbredelig muskelsykdom.
Dalgliesh undres over hvilke problemer Fader Badderley ikke selv klarer å ta seg av, og han får sjokk da han ankommer og får vite at vennen har dødd bare noen dager i forveien. I sitt testamente har Baddeley etterlatt pengene sine til Toynton Grange og bøkene sine til Dalgliesh.
Dalgliesh oppdager at prestens skrivebord er brutt opp og at dagboken hans er forsvunnet. Han bestemmer seg for å se stedet nærmere etter i sømmene - og snart oppdager han det ene mistenkelige dødsfallet etter det andre.

"Det svarte tårnet" kom opprinnelig ut i 1975 og var P.D. James' femte roman med Adam Dalgliesh. Her har hun skapt en av sine mest minneverdige krimhistorier med en grøssende mørk stemning og uforglemmelige skikkelser.

Utgitt av Aschehoug 2007
ISBN 9788203210143
Innbundet
Antall sider: 318