Holt, Anne: PENGEMANNEN - bok nr 4 i serien om Inger Johanne Vik og Yngvar Stubø (h8)

189.50 kr
( 189.50 kr )
379.00 kr
Du sparer: 189.50 kr

Anne Holt
PENGEMANNEN

Bok nr 4 i serien om Inger Johanne Vik og Yngvar Stubø

Siste søndag i advent driver et lik mot land ved Aker Brygge. Det viser seg å være den 17 år gamle kurdiske asylsøkeren Hawre Ghani, som ingen andre enn Politiets Utlendingsenhet har brydd seg med å melde savnet.

Julaften blir biskopen i Bjørgvin knivdrept på åpen, øde gate. Drapet vekker enorm oppsikt. Politiførstebetjent Yngvar Stubø fra Kripos blir bedt om å bistå Hordaland politidistrikt i den omfattende etterforskningen. Det står stadig klarere for ham at svaret på drapsgåten ligger i ett eneste spørsmål: Hvorfor skulle en 62 år gammel kvinne, gift og med barn og barnebarn, en velansett og populær biskop i Den norske Kirke, reke gatelangs i den hellige natt?

Kriminologen Inger Johanne Vik blir den som ser sammenhengen mellom disse og flere andre mystiske dødsfall. En desperat jakt på gjerningsmennene begynner. Stanses de ikke, vil tre nye drap finne sted mot slutten av januar. Og februar. Og kanskje mars...

Pengemannen er en historie om hva hat kan gjøre med menneskene i en tid der verden preges av stadig større polarisering mellom folk, religioner og politiske strukturer. Det er også historien om hvor langt vi kan være villige til å gå for å beskytte det som er vårt.

Utgitt av Piratforlaget / Bokklubben 2009
Isbn 978-82-525-7282-7
Innbundet, 499 sider
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE  

Varenr: Askbok.no -5459
Tilgjengelighet: På lager