Guillou, Jan: Madame Terror

149.00 kr
( 149.00 kr )
298.00 kr
Du sparer: 149.00 kr

Nr 12 i serien om Hamilton

Det største terrorangrepet i verdenshistorien skal gjennomføres under ledelse av den kvinnelige palestinske brigadegeneralen Mouna Husseini.

Palestinerne har skjønt at tilgangen til en russisk superubåt for første gang kan gi dem teknologisk overtak. Hovedproblemet er ikke av teknisk, økonomisk eller militær art, men kulturelt: Kløften mellom rasistiske russiske offiserer og høyt utdannede palestinere er for dyp til at de makter å samarbeide. Prosjektet er i ferd med å strande på fordommer.

Mouna innser at hun trenger følgende person: En fartøysjef som ikke er russisk, men som snakker språket perfekt. Han bør helst være dekorert med Den røde stjerne. Gjerne med Russlands mest høythengende orden - Russlands Helt - i tillegg. Samt den palestinske Hederslegionen. Han må også være en ekte sjøoffiser av høy grad. Denne mannen finnes - han lever tilbaketrukket som forretningsmann i California.

Og når Mouna endelig får sporet opp sin gamle venn Carl Gustaf Gilbert Hamilton, svarer han til hennes overraskelse ja til å lede undervannsangrepet på Israels havner - et angrep som trolig vil føre dem alle i døden og som garantert vil endre verdenshistorien. 

Utgitt av Piratforlaget / Bokklubben 2006
Oversatt av Bente Rannveig Hansen
Isbn 9788252563917
Innbundet, 418 sider
Kun 1 eks igjen til tilbudspris.
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE 

Varenr: WSHOP-4452
Tilgjengelighet: På lager