Ved: Schibsted forlag

Granhus, Frode: Djevelanger - brukt bok

35.00 kr
( 35.00 kr )
70.00 kr
Du sparer: 35.00 kr

Krim. Fra forfatteren av Stormen og Malstrømmen. Den uforutsigbare nordnorske naturen danner igjen bakteppe for en uhyggelig god intrige med etterforsker Rino Carlsen i hovedrollen. 

Varenr: 1705191543
Tilgjengelighet: På lager

Frode Granhus
Djevelanger

krim

Fra forfatteren av Stormen og Malstrømmen

Omtale: 

Den uforutsigbare nordnorske naturen danner igjen bakteppe for en uhyggelig god intrige med etterforsker Rino Carlsen i hovedrollen.

Det er sommer i Bodø. Lille Ida vinker til moren sin og hopper glad og fornøyd av gårde etter middag for å plukke blomster - men hun kommer aldri inn igjen.

Regnet lar vente på seg, og varmen er i ferd med å tørke ut tjernet Emilie Sande stadig søker til. Vannstanden synker, og hennes fortvilelse øker. For noe ligger skjult under vannoverflaten. Noe hun for all del ikke ønsker at skal komme opp i dagen.

På politihuset i Bodø er det også varmt - og hett, vil noen mene. Guro Hammer, det nyeste tilskuddet til etterforskningsgruppa, setter følelsene i sving hos enkelte av sine mannlige kolleger. Da beskjeden om bortføringen av en liten jente kommer, passer Rino Carlsen på å få saken - sammen med Guro.

Utgitt av Schibsted forlag 2014
ISBN 9788251681346
Innbundet
Antall sider: 331
Brukt bok