Crichton, Michael: Blodrød sol - brukt bok

30.00 kr
( 30.00 kr )
60.00 kr
Du sparer: 30.00 kr

En glitrende forsamling av innflytelsesrike politikere, vakre kvinner og mektige forretningsmenn er samlet til åpningen av det japanske Nakamoto-selskapets nye hovedkvarter i Los Angeles, Nakamoto Tower. De færreste vet at i etasjen over, på styrebordet i direksjonsrommet, ligger liket av en vakker, blåøyet ung kvinne.

Varenr: 9908212129x
Tilgjengelighet: På lager

Ask Antikvariat tilbyr brukt utgave av:

Michael Crichton :
Blodrød sol

Originaltittel: Rising Sun (1992)
Oversatt av Jorunn Carlsen
krim

Bokens baksidetekst:
En glitrende forsamling av innflytelsesrike politikere, vakre kvinner og mektige forretningsmenn er samlet til åpningen av det japanske Nakamoto-selskapets nye hovedkvarter i Los Angeles, Nakamoto Tower. De færreste vet at i etasjen over, på styrebordet i direksjonsrommet, ligger liket av en vakker, blåøyet ung kvinne. Hun er iført en kostbar, sort kjole. Men under har hun ingen ting, og alt tyder på at hun er voldtatt og deretter myrdet.

Blodrød sol, som ble filmet i 1993 med Sean Connery i rollen som politimannen og japaneksperten John Connor, er ikke bare en spennende og fantasifull kriminalroman. Etterforskningen fører politiet inn i en forvirrende verden av fremmed kultur og industrielle intriger, samtidig som søkelyset settes på den massive økonomiske virksomheten japanerne driver i USA.

Utgitt av Gyldendal Norsk Forlag 1994
Serie: GS Gyldendal Spenning
Heftet, 367 sider
Isbn 82-05-22169-3
Brukt bok