Ved: Damm

Clark, Mary Higgins: Lille Lizzie vender tilbake - brukt bok

45.00 kr
( 45.00 kr )
90.00 kr
Du sparer: 45.00 kr

Kriminalroman

Originaltittel: No Place Like Home  (2005)
Oversatt av Elsa Frogner

Varenr: 1611061651
Tilgjengelighet: På lager

Mary Higgins Clark
Lille Lizzie vender tilbake

Kriminalroman

Originaltittel: No Place Like Home  (2005)
Oversatt av Elsa Frogner

En ung kvinne blir tvunget til å vende tilbake til stedet hun ønsket å forlate for alltid - sitt barndomshjem ...
Med den flotte fødselsdagsgaven fra hennes mann vender alle fortidens spøkelser tilbake i all sin grusomhet for Celia. Huset han har kjøpt til henne i Mendham, New Jersey, er huset hvor hun for 24 år siden ble beskyldt for å ha skutt og drept sin mor og skadet sin stefar. Den gang het hun Liza Barton og var ti år gammel.

Den dagen Celia, hennes mann Alex Nolan og hennes lille sønn Jack flytter inn, er det noen som har malt STEDET TIL LILLE LIZZIE - VÆR FORSIKTIG! på gresset foran huset, det er røde malingsflekker overalt, og en hodeskalle er sirlig skåret inn i døren. Noen i det lille lokalsamfunnet vet hvem Celia er. Og når eiendomsmegleren som solgte hennes mann det hjemsøkte huset, Georgette Grove, blir funnet brutalt myrdet og Celia er den som finner henne, blir hun raskt politiets hovedmistenkte.

Verden er for alvor i ferd med å rase sammen rundt Celia da enda en i lokalsamfunnet blir funnet myrdet. Han var mannen som kunne ha renvasket henne en gang for alltid for det som skjedde for 24 år siden, og sørget for at den skyldige endelig ble satt bak lås og slå. Nå vet Celia at det er hun og hennes lille sønn Jack som er de neste på morderens liste.

Utgitt av Damm 2006
ISBN 9788204118257
Innbundet
Antall sider: 94
Brukt bok