Biermann, Cille: 40 - brukt bok

37.50 kr
( 37.50 kr )
75.00 kr
Du sparer: 37.50 kr

Cille Biermann funderer omkring det å runde de førti, og hun gjør det med stort vidd

Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send en mail til askbok.no@gmail.com

Varenr: 1608241218
Tilgjengelighet: På lager

Cille Biermann
40

Hvorfor er det ingen som lager virkelighetsfjernsyn med førtiåringer? Her henger vi og dingler et sted mellom ”Idol” og ”Eldrebølgen” og er tydeligvis hverken unge og spennende nok eller gamle og interessante nok. Selv higer vi etter å tilhøre den første gruppen, blir stadig minnet om at vi er passé, og får en snikende bekreftelse på at det er for sent. Toget er gått. Hele linjen er faktisk nedlagt. Mens vi står igjen på perrongen med førtiårskrisen.

Cille Biermann funderer omkring det å runde de førti, og hun gjør det med stort vidd. Samtalerparter har hun hatt i Trond Berg-Evensen, Inga Bostad, Dag O Hessen, Thomas Hylland-Eriksen, Jørgen Lorentsen, Ken Purvis, Åsa Rytter-Evensen, Finn Skårderud, Ola Gaute Aas Askheim. Fra sine faglige ståsted betrakter de førtiåringen i dag - psykologisk og biologisk, kulturelt og historisk.

Forfatteren selv påberoper seg ikke å være spesialist på annet enn å ha passert 40-tallet. Det har hun et alvorlig forhold til. I tillegg et utpreget humoristisk. En munter og treffende bok for alle på 40 - og deromkring.

Utgitt av Cappelen 2003
ISBN 8202225337
Innbundet
Antall sider: 125
Brukt bok