Hansard, Christopher: Tibetansk legekunst og livsvisdom - brukt bok

90.00 kr

Åndelig og medisinsk helbredelse for sjel, kropp og sinn. Tibetansk legekunst & livsvisdom lar deg oppleve det sterke helbredelsessystemet du har i deg, slik at du kan bli din egen helbreder. Utgitt av Hilt og Hansteen 2003

Varenr: 1711151645

Christopher Hansard
TIBETANSK LEGEKUNST & LIVSVISDOM
Åndelig og medisinsk helbredelse for sjel, kropp og sinn

Forlagets omtale:

Forfatterens vei inn i den tibetanske medisinen er fascinerende:
En tibetansk lege oppdager fire år gamle Christopher på stranden i New Zealand. Han forteller guttens foreldre at sønnen deres er den utvalgte til å videreføre Tibets urgamle legekunst og livsvisdom.

Legen hadde lett etter Christopher i ni år med hjelp fra den 6 500 år gamle tibetanske astrologien som hadde forutsagt Christophers fødsel.


"Se inn i deg selv. Lytt til dialogen mellom hverdagssinnet og den indre visdommen. De prøver å kommunisere med deg, slik at du kan bli hel, lykkelig og sterk."

Helbredelse er en kontinuerlig energistrøm som flyter fra menneskets bevissthet inn i den naturlige og menneskeskapte verdenen. Universets kraft og det menneskelige sinn er den samme kraften. De er skapt på samme måte. Gjennom teknikkene, observasjonene og teoriene i tibetansk medisin, kan du lære å forbinde deg med denne helbredende strømmen.

Vi er våre egne helbredere. Når vi vet at vi trenger helbredelse, aktiverer vi kraften inni oss. Ved å begynne å helbrede ditt eget liv setter du i gang helbredelsen hos andre og i verden vi lever i. Du trenger ikke å tvinge denne tanken på andre mennesker. Det holder at du lever i samsvar med den du er og den du kan være.

Tibetansk legekunst & livsvisdom lar deg oppleve det sterke helbredelsessystemet du har i deg, slik at du kan bli din egen helbreder.

Originaltittel: The Tibetan art of living

Oversetter: Lisbeth Lyngaas

Utgitt av Hilt og Hansteen 2003
Isbn 9788274135802
Innbundet, smussomslag
300 sider
Brukt bok