Månsson, Lena : Løker (h16)

79.50 kr
( 79.50 kr )
159.00 kr
Du sparer: 79.50 kr

LØKER som blomstrer nesten året rundt av Lena Månsson og Bertil K. Johanson gir gode ideer til mange og originale arter av løk- og knollvekster som kan pryde hagen fra tidlig vår til sen høst.

Varenr: 195
Vegt: 1
Tilgjengelighet: På lager

Lena Månsson  
LØKER som blomstrer nesten året rundt

Allerede før snøen har gått, dukker de første snøklokkene og krokusene opp - et sikkert tegn på at våren nærmer seg. Det skal ikke mye arbeid til før du kan starte hvert nytt hageår med et vakkert blomsterflor.

Blomsterløk kan pynte opp overalt i hagen. Å la løkvekster blomstre blant trær og busker, i gressplenen, i steinbed eller i potter, kan bli fargerikt og flott.

Blomsterløk er mye mer enn krokus, påskeliljer og tulipaner. I denne boken kan du få gode ideer til mange spennende og originale arter, enten de blomstrer om våren, sommeren eller høsten.

Hvis du ønsker at løkene skal blomstre like vakkert år etter år, er det verdt å vite hvordan du best kan ta vare på dem. Med en liten ekstrainnsats vil de gi deg enda større glede. Ta det som en utfordring, prøv deg fram til dine egne favoritter, og lykke til!

LØKER av Lena Månsson og Bertil K. Johanson gir gode ideer til mange og originale arter av løk- og knollvekster som kan pryde hagen fra tidlig vår til sen høst.

Boken inngår i Aschehougs lille hagebokserie.

Utgitt av Aschehooug 2002
Sideantall : 64
Innbinding : Innbundet
Oversetter : Karl Vallevik
Målform : Bokmål
ISBN : 8203227295