Bry, Knut / Hugo Lauritz Jenssen: Blomster uten vase (h6)

124.50 kr
( 124.50 kr )
249.00 kr
Du sparer: 124.50 kr

Knut Bry har valgt ut sine beste blomsterbilder og resultatet er en gavebok til inspirasjon og glede.

Varenr: 236
Vegt: 1
Tilgjengelighet: På lager

Knut Bry og Hugo Lauritz Jenssen   
Blomster uten vase


Forlagets omtale:
Hva sier blomstene? Hva hvisker de til hverandre i skumringen, eller når de er nybadet av morgendugg? Hvor høyt kan de rope? Synger de? Hvilket språk snakker de egentlig? På hvilken frekvens sender de sine duftmettede og fargesterke signaler?

Blomsterspråket går dypt og direkte til hjertet på de fleste mennesker uten å måtte legge ut på den snirklete omveien ordene alltid byr på. Blomstene snakker lidenskap, sorg og forelskelse med oss. Høystemt 17. mai-feiring og festglede. Alvor og trøst. Bønn om forsoning og tilgivelse. Det er ingen ende på blomsterspråkets mangfoldige vokabular.

Og alle kan være tolker for blomstene. Noen er selvsagt hvassere enn andre, som romantikkens høystemte poeter, komponister og kunstnere. Det finnes forfattere, diktere og oppdagere som evner å oversette blikkets sensasjoner til språklig konfekt og musisk sødme. Noen av disse fortolkningens mestere møter du i denne boken. De har sett miraklet i et vakkert kronblad og forstått hva det kan bety for den menneskelige eksistens. De har skuet ut over en blomstereng svanger av moden sensommer og surrende insekter, og sett et eventyrets hav.

Boken er fylt med nydelige bilder fra en av Norges mest anerkjente fotografer, Knut Bry. Han har valgt ut sine beste blomsterbilder og resultatet er en gavebok til inspirasjon og glede.

Utgitt av Forlaget Press 2007
ISBN: 9788275472562
Antall sider: 94
Format: Innbundet