Dengin, Y. : Krukker med stil

169.50 kr
( 169.50 kr )
339.00 kr
Du sparer: 169.50 kr

- for alle typer uterom. Norsk inspirasjonsbok for deg som vil skape vakre, grønne uterom ved hjelp av planter i krukker, potter og kasser.

Varenr: 9788202312695
Tilgjengelighet: På lager

Yvonne Dengin
Krukker med stil
for alle typer uterom
Skap vakre, grønne uterom ved hjelp av planter i krukker, potter og kar.

Hagedesigner Yvonne Dengin viser deg hvordan du skal tenke helhetlig ved valg av planter og krukker, slik at resultatet blir harmonisk og passer til huset og eiendommen forøvrig.

Med fantasi og grønne fingre kan potter og krukker brukes overalt og omskape en kjedelig, asfaltert bakgård eller en ødslig balkong til en frodig oase med et personlig uttrykk. Uansett om du bor i villa, rekkehus eller blokk, vil du finne hjelp og inspirasjon her.

 

Boken gir deg enkle beskrivelser av hvordan du oppnår en lettstelt krukkehage, der plantene trives år etter år, og er spekket med smarte tips om valg av planter, materialer og farger på krukkene, plassering, vinterstell og mye mer.

Boken gir konkret veiledning om hvordan man skal velge beholdere og planter som passer til huset og eiendommen for øvrig.

I denne boken viser forfatteren hvordan du skal tenke helhetlig ved valg av planter og krukker, slik at resultatet blir harmonisk og passer til huset og eiendommen for øvrig.

'Jeg kan ikke se for meg ett eneste utemiljø hvor det ikke passer med en eller annen form for krukke eller plantekar. Det er elementer som gjør uterommet interessant, uansett stil og miljø...'
Yvonne Dengin

Norsk inspirasjonsbok for deg som vil skape vakre, grønne uterom ved hjelp av planter i krukker, potter og kasser.

Utgitt av Cappelen Damm 2010 i samarbeid med Hageselskapet
Med norsk og latinsk planteregister
ISBN 9788202312695
Innbundet

Antall sider: 175