Ved: Hilt & Hansteen

Tolle, Eckhart: Det er NÅ du lever - brukt bok

35.00 kr
( 35.00 kr )
70.00 kr
Du sparer: 35.00 kr

En veiviser til åndelig opplysning. Det er fullt mulig å frigjøre seg fra lidelse, frykt og nevroser. Men for å oppnå dette må vi forstå og erkjenne at det er vi selv som skaper vår egen smerte, at det er vårt eget sinn som er ansvarlig, med dets uopphørlige strøm av tanker som retter seg mot fortiden samtidig som vi bekymrer oss for fremtiden.

Varenr: 1706181516
Tilgjengelighet: På lager

Eckhart Tolle 
Det er NÅ du lever

En veiviser til åndelig opplysning

Omtale fra forlaget

Det er fullt mulig å frigjøre seg fra lidelse, frykt og nevroser. Men for å oppnå dette må vi forstå og erkjenne at det er vi selv som skaper vår egen smerte, at det er vårt eget sinn som er ansvarlig, med dets uopphørlige strøm av tanker som retter seg mot fortiden samtidig som vi bekymrer oss for fremtiden.

Slik skal vi ikke leve, hevder Eckhart Tolle i Det er NÅ du lever. Vi må finne vårt sanne selv . i nået. Vi er alle opphøyde vesener, og må derfor gjenopprette kontakten med vår fundamentale væren, og uttrykke oss gjennom vårt helt spesielle guddommelige virkelighet i den fysiske verden . øyeblikk for øyeblikk.

Mange vil oppdage at den største hindringen som står i veien for denne erkjennelsen, er våre forhold til andre mennesker, spesielt parforhold. Vi vil oppleve at våre forhold er mulig døråpning til åndelig oppvåkning, bare vi gjennom forholdene til andre mennesker lærer å bli mer bevisste og å handle med større kjærlighet.

Bevisene for at det finnes en høyere virkelighet finnes nemlig ikke i intellektuelle diskusjoner, men ved at du på den ene eller andre måten kommer i berøring med det hellige. På en mesterlig måte åpner Eckhart Tolle denne muligheten for oss.

Utgitt av Hilt  & Hansteen 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788274135185

EAN 9788274135185

Språk Bokmål

Sider 217 
Brukt bok