Ved: Aschehoug

Fjelstad, Sverre M.: Med nebb og klør - brukt bok

40.00 kr
( 40.00 kr )
80.00 kr
Du sparer: 40.00 kr

Illustrert av forfatteren. I MED NEBB OG KLØR forteller Sverre M. Fjelstad om noen av sine mest interessante opplevelser blant dyr. Utgitt av Aschehoug 1961

Varenr: 304051219
Tilgjengelighet: På lager

Ask Antikvariat tilbyr brukt utgave av:

Sverre M. Fjelstad:
MED NEBB OG KLØR

Illustrert av forfatteren.

Forlagets omtale:
Dyrefortelleren, fotografen og naturforskeren Sverre M. Fjelstad er 30 år gammel (1961) og fra Oslo, men noe vanlig storbyliv har han aldri levd. Allerede i skoleårene vant naturen og dyrene hans hjerte, og siden har Fjelstad tilbrakt sin vesentlige tid med å studere deres liv, både i Norge og i andre land, bl.a. Amerika. Norge har han trålet på kryss og tvers: i Telemark for å filme beverens merkelige liv, på ringmerking på Lista, på kamerajakt etter jerv og bjørn nær svenskegrensen, og som fotograf i Per Høsts prisbelønte film ´Same Jakki`. Fra presse og kringkasting vil han være kjent som en av våre flittigste dyrefortellere.

Fjelstad har hatt tallrike skadete dyr i pensjon, og hans tålmodighet og dyrekjærlighet har skaffet ham inngående kjennskap til alt som rører seg i naturen. I sitt hjem midt inne i de milevide skogene som er en del av storbyen Oslo, har Fjelstad daglig en nær kontakt med dyr og natur, fra sitt stuevindu kan han følge tiurens leik og orrfuglens spill.

I MED NEBB OG KLØR forteller han om noen av sine mest interessante opplevelser blant dyr.

Utgitt av Aschehoug 1961, 1. utgave
Innbundet, pent eksemplar, smussomslag
132 sider, 8vo
Brukt bok