Kjetun, Mari: Tyver, trøbbel og en lysende komet

124.50 kr
( 124.50 kr )
249.00 kr
Du sparer: 124.50 kr

Mari Kjetun
TYVER, TRØBBEL OG EN LYSENDE KOMET

En rik og varm nåtidshistorie i en original setting 

Tessa er tolv år, heter egentlig Juni Julie Augusta Lund og er oppkalt etter Moder Teresa som var en nonne som hjalp syke og fattige mennesker. Tessa har en far i en ramme på veggen og en mor som aldri orker å bo lenge på samme sted.

Og nå skal de jammen flytte igjen. Denne gangen til en hytte i ødemarka med det lokale fengselet som nærmeste nabo. Dette er starten på en humørfylt, varm og spennende historie som inkluderer en hund som ligner en ulv, en rømt fange og en bil fylt av fisk ? for ikke å snakke om en komet!

I 2008 arrangerte vi en romankonkurranse hvor vi etterlyste spennende, gode, varme og levende fortellinger av i dag for 10-åringer. Juryen besto av forfatter Klaus Hagerup, litteraturkritiker Guri Fjeldberg, kategoriansvarlig for barnebøker i Norli-kjeden Lene Løver og hovedkonsulent i Gyldendal Barn & Ungdom Marianne Koch Knudsen.

Vinner av konkurransen ble romanen Tyver, trøbbel og en lysende komet, av debutanten Mari Kjetun, som juryen blant annet vurderte som « ... en rik og varm nåtidshistorie i en original setting, ...»

Alder 9 - 13 år

Utgitt av Gyldendal 2009
Isbn 978-82-05-38989-2
Innbundet, 189 sider
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE 

Varenr: WSHOP-4783
Tilgjengelighet: På lager