Ved: Mittet

Ingvar, Sven: Bill Brandon - brukt bok

25.00 kr
( 25.00 kr )
50.00 kr
Du sparer: 25.00 kr
Lovløshet rår i den vesle byen Skunk City. Ran og overfall hører til dagens orden. En dag kommer en fremmed cowboy. Det er den mystiske Bill Brandon fra Texas, som drar land og strand rundt på jakt etter spenning og eventyr. Dermed begynner det å bli vrient for bandittene. Utgitt av Mittet 1953
Varenr: 209271432
Tilgjengelighet: På lager

Ask Antikvariat tilbyr brukt utgave av:

Sven Ingvar:
Bill Brandon

Bokens baksidetekst:

En cowboy fra Texas
Lovløshet rår i den vesle byen Skunk City. Ran og overfall hører til dagens orden. En dag kommer en fremmed cowboy. Det er den mystiske Bill Brandon fra Texas, som drar land og strand rundt på jakt etter spenning og eventyr. Dermed begynner det å bli vrient for bandittene. Stjålet kveg hentes tilbake, gjemmesteder oppdages og bandittene uskadeliggjøres en etter en. Til slutt våger resten av befolkningen endelig å stille seg på den ensomme heltens side i kampen mot ondskapen, og etter et heftig sluttoppgjør blir gjengen slått og tatt til fange.
I mellomtiden har Bill Brandon sammen med den unge, modige Larry opplevd mange eventyr. En gang rir han rett i en oppsatt felle, en annen gang sitter han arrestert for mord og kidnapping og har så og si løkken om halsen. Men takket være sitt mot og sin dyktighet med de to langløpede revolverne klarer han opp de farligste situasjoner. Til slutt blir han valgt til sheriff av den takknemlige befolkningen.

Utgitt av Mittet 1953
Innbundet, pent eksemplar, navnestempel
134 sider, 8vo
Brukt bok