Bjärbo, Lisa og Elin Lindell: DEN STORE SYNDBOKEN Om det verste man kan gjøre mot hverandre - de sju nye dødssyndene (H8)

99.50 kr
( 99.50 kr )
199.00 kr
Du sparer: 99.50 kr

Lisa Bjärbo og Elin Lindell
DEN STORE SYNDBOKEN 

Om det verste man kan gjøre mot hverandre - de sju nye dødssyndene Mobbe. Svikte. Jukse. Herme. Skryte. Lyve. Baksnakke. Dette er de sju nye dødssyndene.

Over 500 barn i alderen 9-12 år er intervjuet om hva de mener er det mest forbudte, det vanskeligste å jobbe med. Den store syndboken er et resultat av disse intervjuene og inneholder fortellinger, brev, tips, spill, leker, fakta og fnis.

Les om Anton som mobbet en gutt i et helt år. Og om Gabriella som svek bestevenninnen for å virke kul. Eller om Astrid, som lyver hver torsdag om at hun går på breakdance. De verste løgnhalsene og juksemakerne opp igjennom tidene blir også omtalt i denne boken. I forhold til dem blekner de fleste og kan ta sjansen på å spille Det store syndspilleteller ta den lille sviker-testen.

Forfatterne, Lisa Bjärbo og Elin Lindell (født hhv. 1980 og 1981), er journalister og har begge arbeidet med Kamratposten, Nordens mest anerkjente barne- og ungdomsblad.

Illustrert med tegninger.

Anbefalt alder 8 +

Utgitt av Gyldendal 2007
Isbn 978-82-05-36521-6
Innbundet, 90 sider
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE  

Varenr: Askbok.no -5458
Tilgjengelighet: På lager