Ardagh, Philip : ULYKKELIG ENDE Bok 1 i Eddie Dickens-trilogien - i serien 10:12 (p3)

99.50 kr
( 99.50 kr )
199.00 kr
Du sparer: 99.50 kr

Eddie Dickens blir sendt hjemmefra for å unngå å bli smittet av en grusom sykdom som har rammet foreldrene hans (de gulner, lukter av gamle varmeflasker og blir rynkete i kantene). Mens herr og fru Dickens gjennomgår en nokså striks kur forordnet av huslegen, er det meningen at Eddie skal bo hos sin grandonkel og grandtante og den utstoppede røyskatten Malcolm...

Varenr: Askbok.no -6150
Tilgjengelighet: På lager

Philip Ardagh
ULYKKELIG ENDE
Bok en i Eddie Dickens-trilogien

I Gyldendals serie 10:12

Eddie Dickens blir sendt hjemmefra for å unngå å bli smittet av en grusom sykdom som har rammet foreldrene hans (de gulner, lukter av gamle varmeflasker og blir rynkete i kantene). Mens herr og fru Dickens gjennomgår en nokså striks kur forordnet av huslegen, er det meningen at Eddie skal bo hos sin grandonkel og grandtante og den utstoppede røyskatten Malcolm. På vei til deres residens, Ulykkelig Ende,råker han imidlertid ut for en del viderverdigheter (som bl.a. involverer noen ugjestmilde vertshuseiere, en trupp omreisende gjøglere og en trojansk ku) og ender opp på et barnehjem. Hvordan i all verden skal det gå ...?

Charles Dickens møter Roald Dahl møter Lemony Snicket møter Monthy Pyton. Philip Ardagh har tatt verden med storm med denne boka. Den er så langt oversatt til 22 språk; og regnes som noe av det morsomste og mest originale barnelitteraturen har sett på lenge.

Kritikerne overgår hverandre i begeistring: «Ardagh er den neste Roald Dahl», sier én. «Pass deg, Lemony Snicket», sa en amerikansk avis da boka ble lansert i USA; «du har ingen sjans mot denne engelskmannen! ». Den blir beskrevet som «en språklig og absurd fest, og hysterisk morsom fra begynnelse til slutt.

Utgitt av Gyldendal 2005
Isbn 8205338035
Innbundet, 146 sider
Boken er utsolgt fra forlaget. 
Har du spørsmål eller ønsker å se flere bilder av boka, send oss en melding via vår KONTAKTSIDE